Elektropřevodovky řady HG a šnekové převodovky na široké průmyslové využití

Šneková převodovka

Rostoucí nároky představují výzvy pro všechna odvětví průmyslu. Stoupají nároky na výkonnost, efektivitu a zároveň se od moderní techniky očekává vysoká spolehlivost a přesnost. S těmito požadavky se můžete vyrovnat důslednou přípravou pohonů a mechanizovaných procesů. Na zvýšené nároky jsou připraveny i průmyslové elektropřevodovky řady HG a šnekové převodovky. Zjistěte, jaké klíčové výhody přinášejí a proč se vám tato investice vyplatí.

Průmyslové elektropřevodovky HG

Uvědomujeme si, že v případě výběru nové elektropřevodovky není prostor na žádné kompromisy. Zapojení elektropřevodovky do pohonné soustavy má přinášet vyšší efektivitu při zachování nízké hlučnosti a snadné údržby. S elektropřevodovky řady HG chybu určitě neuděláte, a to hned z několika důvodů.

šnekove prevodovky
Šneková elektropřevodovka WGM063

Elektropřevodovky řady HG jsou vyráběny v 7 různých velikostních provedeních podle velikosti, výkonu a točivého momentu, se kterým jsou schopny pracovat. Už na první pohled vás přesvědčí svým robustním zpracováním, konstrukcí ze slitiny hliníku a železa a přesně vyhotovenými komponentami. K dispozici je čelní i kuželočelní provedení. Zároveň je třeba dodat, že k dispozici je celá řada modulů, kterými lze elektropřevodovky přizpůsobit přesně tak, jak potřebujete.

Elektromotory IE3
Pílový elektromotor
Vibracni elektromotory
Elektromotor 900 ot
Hydro generator

Konečně, o využitelnosti elektropřevodovek řady HG svědčí i fakt, že si své uplatnění nacházejí u podavačů, dopravníkových systémů, navijáků a zařízení se složitou konstrukcí.

Šnekové převodovky

šneková převodovka
Šneková elektropřevodovka WGM063

Šneková převodovka je perfektním příkladem univerzálních průmyslových zařízení za dostupnou cenu. Právě cena a konstrukční jednoduchost kombinovaná s vysokou spolehlivostí je důvodem, pro který je Šneková převodovka tak často využívána. Nejmenší modely šnekových převodovek jsou dostupné již v cenových hladinách několik desítek eur, čímž se hodí i pro menší provozy s omezeným rozpočtem.

Díky tomu, jak šnekové převodovky fungují, jsou vhodné pro použití v případě průmyslových dopravníků, výrobních linek, případně míchačkách.

Vyberte si u nás tu správnou elektropřevodovky pro vaši průmyslovou provoz a spolehněte nejen na odborný přístup, ale i expresné dodání.


Více informací naleznete ná stránce https://www.elektro-motor.cz/.

You Might Also Like