Proč si vybrat sportovní oblečení z wilderoben

obleceni na sport

Dobře vybrané sportovní oblečení může přispět k lepšímu výkonu. Aspoň se to píše všude možně. Je jasné, že si máš vybrat podle aktivity, intenzity a komplikovanosti pohybu při daném sportu. Že na skálu musíš mít kalhoty, které tě nebrzdí, když potřebuješ dát nohu nadstandardně vysoko. Takže jedna věc je střih a druhá věc jsou funkční vlastnosti materiálu.

Značky, které prodáváme ve wilderoben, si dávají záležet přesně na těchto parametrech

Tak například pokud se již bavíme o horolezení, tak nohavice od Looking for Wild jsou z hlediska střihu propracované do nejmenších detailů na základě zpětné vazby od lezců, kteří je testují všude po světě a tento střih se postupně propracovává k dokonalosti. Je fakt, že lézt se dá i v teplákách, jenže ty ti za chvíli slezou ze zadku, kolena budeš mít vytahaná až ke kotníkům, profouknou a proti odření na skále mají nulovou odolnost. Investice do sportovního oblečení, které materiálově i technicky odpovídá požadavkům dané aktivity se nakonec jeví jako fakt dobrý nápad.

sportovni obleceni
V zimě termoprádlo + zateplená bunda od Patagonie

Mohlo by vás zaujímať: Batoh náš každodenní – stačí si jen vybrat


Ne nadarmo firmy vrážejí obrovské prostředky do inovací a vývoje materiálů

Prodyšnost, schopnost odvádět pot, rychle schnout, protibakteriální úprava, schopnost pohlcovat odér, změkčovače látky, impregnace, způsob tkaní, který několikanásobně zvyšuje mechanickou odolnost látky, to všechno dělá ten požadovaný výsledný efekt. Ano, může ti to zvýšit výkon. Ale u nás jde v první řadě ještě o něco jiného. Aby ses cítil ve sportovním oblečení dobře, tak dobře, abys zapomněl, že ho vlastně máš na sobě. Aby ses mohl vykašlat na to, že je vedro, protože tvoje oblečení je extra lehké a prodyšné. Aby ti nevadilo, že začalo na treku pršet a foukat, protože tvoje bunda sice váží jen pár gramů, ale chrání tě jako lev. Aby se tvoje sportovní oblečení od nás stalo tvojím oblíbeným kouskem, který budeš využívat celé roky, dokud tvoje nadšení pro outdoor neopadne. Takže na furt!

obleceni sport
Vítěz na vrcholu v teplé fleesce od Patagonie

Vyber si co potřebuješ – plavky, běžecké, lezecké i lyžařské věci a všechno mezi tím najdeš tu:

https://wilderoben.com/cs/ 


Zdroj: brandportal.patagonia.com/media/

You Might Also Like